برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

4654

تست ترمز اضطراری کامیون ولوو اف اچ۵۰۰ نیوفیس ۲۰۲۲ در ایران

تاریخ خبر

آنچه در این مقاله می خوانید:

در این ویدئو برای اولین بار تست ترمز اضطراری کامیون ولوو اف اچ ۵۰۰ نیوفیس ۲۰۲۲ وارداتی را انجام داده ایم .

ترمز اضطراری ولوو اف اچ۵۰۰ نیوفیس

کامیون ها از سال ۲۰۱۴ اجبار به استفاده و دارا بودن از سیستم ترمز اضطراری و سیستم رادار خط خوان شده اند که باید این دو سیستم روی کامیون نصب باشد تا کامیون ها مجاز به تردد در سطح جاده ها باشند.

طبق نتیجه یک بررسی که در سال ۲۰۱۶ انجام گرديد کامیون هایی که دارای سنسور رادار خط خوان و ترمز اضطراری بودند نسبت به کامیون هایی که این دو سیستم را نداشتند حدود ۴۰ درصد تصادفات بر اثر اشتباهات راننده کمتری را ثبت کرده بودند که این آمار نشان از با ارزش بودن این دو سیستم و اجباری بودن آنان برای کامیون ها می‌دهد.

ولوو اف اچ نیوفیس جدید ترین کامیون ولوو در دنیاست که بتازگی تعداد بشاری از آن وارد کشور شده است.این کامیون نیز مانند دیگر کامیون ها دارای سیستم امکانات خاص خود است که ما برای تست ترمز اضطراری از آن استفاده کردیم.

ترمز اضطراری در کامیون وارداتی قابلیت تنظیم فاصله را به وسیله دیاگ دارند که می‌شود فاصله ایی که کامیون هشدار می‌دهد و سپس ترمز اضطراری می‌گیرد را تنظیم کرد.

سیستم ترمز اضطراری به این شکل کار می‌کند که باید تصمیم بدهد قطعا کامیون در حال تصادف است و سپس فعال شده و ترمز هر چهار چرخ را تا بیشترین حد ممکن فعال می‌کند.

این قابلیت سیستم ترمز ها باعث میشود کامیون در حالات عادی مشکلی برای آن پیش نیاید و فقط در مواقع خطر و هشدار مانند زمانی که راننده خواب آلوده به پشت کامیون یا خودرویی می‌رسد ترمز بگیرد.

دقت کنید که سیستم ترمز اضطراری در کامیون های مختلف زمانی که فعال می‌شود اگر جاده لغزنده باشد باعث ایجاد حادثه بزرگ می‌شود و باید این سیستم در زمان جاده های لیز غیرفعال باشد.

نکته دیگر آنکه باید کمربند ایمنی راننده همیشه کشیده باشد زیرا اگر ترمز اضطراری فعال شود و کمربند کشیده نشده باشد راننده به سمت شیشه جلو پرتاب می‌شود.

امیدواریم که از آشنایی با این قابلیت کامیون های جدید لذت برده باشید اگر نظری داشتید برای ما کامنت کنید.

اولین نفر امتیاز دهید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به باکامیون می باشد.