بررسی کامیون پیتربیلت ۳۸۹، کمپانی معروف پیتربیلت


کمپانی پیتربیلت در سال 1938 تاسیس شده و از بزرگترین کمپانیهای کامیونسازی جهان است. این کمپانی و کنورث زیر مجموعه گروه پاکار PACCAR میباشد.
تئودور آلفرد پیترمن تولید کننده تخته و چوببر در تاکوما، واشنگتن کمپانی پیتربیلت را تاسیس کرد تا حمل و نقل چوب و محصولات خود رابه کارخانهها راحت تر کند.
در سال 1939، پیتربیلت Oakland را از Fageol Truck and Motor Company خریداری کرد و دو کامیون تولید کرد که بسیار مورداستقبال قرار گرفتند. با ادامه تولیدات، این شرکت به عنوان کمپانی کامیونسازی آمریکایی پیتربیلت محبوب شد و امروزه با محصولات با کیفیت خود بسیار معروف و آشنا است.
کامیونهای کمپانی پیتربیلت نسبت به سایر کامیون ها بدنه کشیده و فناوری و امکانات جدیدی داشته و از جنس آلومینیوم و سبکوزنهستند.
کامیون پیتربیلت مدل ۳۸۹ تولید شرکت پیتربیلت زیر مجموعه پاکار است که در ادامه به بررسی این کامیون پیتربیلت مدل ۳۸۹ میپردازیم.

مشخصات فنی کامیون پیتربیلت مدل ۳۸۹
کامیون پیتربیلت 389 کامیونی کلاس ۸ و دارای موتور 12/9 لیتری کامینز ISX15 با قدرت 400 – 605 اسب بخار و گشتاور 1965 – 2779 نیوتون متر میباشد.
این کامیون پیتربیلت ۳۸۹ با طراحی سنتی و جسورانه و ظاهر خیرهکننده کروم بسیار جذاب میباشد و دارای جزئیات، امکانات وقابلیتهای برتری است.
از سری امکانات کامیون پیتربیلت ۳۸۹ میتوان به روکش کاپوت جلا داده شده و ورق توری مشبک، هود خط مرکزی صیقلی، سیستم هودجانبی، ضربه گیر، پکیج های باتری و مخازن سوخت باکیفیت بالا، آفتابگیر از جنس استنلس استیل، سیستم چراغهای LED، فضای داخلیلوکس، سیستم ناوبری GPS، سیستم های تهویه و سیستم تهویه مطبوع قدرتمند، هود تمام آلومینیومی سبک و بادوام و جلوپنجره از جنس فولادضد زنگ با کیفیت اشاره کرد.
کامیون پیتربیلت مدل ۳۸۹ مجهز به گیربکس دستی و اتوماتیک و ظرفیت بار محور جلو معادل 5450 – 9980 کیلوگرم و ظرفیت بار محور عقب معادل 9525-11800 کیلوگرم میباشد.

شبکه های اجتماعی
اینستاگرام مدیر سایت اینستاگرام باکامیون گروه واتس اپ نیازمندی رانندگان گروه واتس اپ نیازمندی رانندگان یوتیوب باکامیون
جدیدترین ویدئو ها
-
-
-
-
گزارشی از خفنترین کامیون امریکایی در ایران،کامیوننهنگ19 آبان, 1402
-
مطالب پربازدید
-
-
-
-
نارضایتی رانندگان از کامیون های بدون آینه نسل جدید بنز و داف3 فروردین, 1402
-
3 دیدگاه
افسوس که نمیتونیم توو ایران از این کامیونها داشته باشیم.۸۰میلیون جمعیت قربانی سیاستهای یه عده هستن
تا این مافیایی که در کشور به نام وارد کننده های بی کیفیت چینی بر سر کارند آرزوی کامیونی که استهلاک کم و بازدهی واستحکام بالا رو فقط در خواب میبینیم وای بر من و شما
کسی فکر مردم نی .کامیون که سه چهار میلیارد قیمت تو کشور های همسایه باید خدا تومن بدی تو ایران بخری اخه چرا مگه تولید داخل داریم بجز این چینی های بدبخت کن اونم با قیمت فضای که پولش معلوم نی تو جیب کدوم وارد کننده که امتیازشو داره میره
ارسال دیدگاه